Het Team

Deze mensen staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden, je te enthousiasmeren, motiveren, uitdagen of gezellig een praatje te maken.

ArnoldEigenaar, fitnesstrainer, personal trainer, EMS trainer
PetraEigenaar, leefstijlcoach, gewichtsconsulent , EMS trainer
Jasperfitnesstrainer
MatsFitnesstrainer, Personal trainer
NickFitnesstrainer, EMS trainer, Personal Trainer
VivianneFitnesstrainer, Gewichtsconsulent, EMS trainer

Ons aanbod

Sporten is voor iedereen. Leeftijd of gewicht mag geen belemmering zijn om te sporten. Voor ons is namelijk iedereen gelijk. Of je nu gevorderd of beginner bent. Wat wij belangrijk vinden is om samen met jou af te stemmen wat je doel is en hoe we deze op gezonde en verantwoorde wijze kunnen behalen. Jij bepaalt je eigen tempo en wij zullen jou daar deskundig in begeleiden.

Vragen, klachten of korte
screening?

Op maandagochtend en dinsdagavond is er bij ons een fysiotherapeute aanwezig. Zij zal op die uren cliënten begeleiden. Ook kan je met vragen of klachten voor een korte screening ook bij haar terecht. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Arnold en Petra

Bezig zijn met een gezond lichaam is voor ons meer dan een hobby. Dit is onze passie. Samen met jou werken aan een sterk en gezond lichaam. Met Arnold’s Gym willen wij dit doel bereiken. Jouw lichaam en onze deskundigheid maakt ons een gemotiveerd team. Tot snel in onze sportschool.

Neem contact op
Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren.
Ik ben op de hoogte, sluit deze balk.