Samenwerking

Soms is sporten en bewuster gaan eten niet voldoende om beter in je vel te gaan zitten. Het kost moeite om te doen wat je graag zou willen doen en soms lukt dat helemaal niet meer. Dit vraagt soms om specifieke aandacht van een andere discipline. Door samen te werken kan die aandacht jou worden aangeboden.

Erana

In de sport wordt veel over energie gesproken. Energie en sporten hebben daarin een nauwe relatie: veel beweging en goed eten zorgt voor een gezonde opbouw en verbranding van energie in de cellen. Met een goede levenswijze kunnen we goed voor deze energie zorgen.

Maar er is nog een vorm van energie in en om ons heen die een grote invloed uitoefent op ons welzijn: de energie in wat de aura wordt genoemd. Deze energie is verbonden met lichaam en geest. Het is een levenskracht die, zonder dat we het beseffen, constant door ons heen werkt. Bij problemen, stress, klachten dan wel ziekte werkt het lichaam via de energie de spanning van de problemen uit en voert ze af, zowel fysiek als energetisch. Maar als dat niet lukt en het gaat slechter, dan vormt een dergelijk veld een blokkade. Problemen en ziekte worden erger. We komen letterlijk slechter in ons vel te zitten. Stress verergert via de energie de problemen.

De energetische therapie is erop gericht om de blokkades los te maken en het lichaam de kracht te geven om de spanning af te voeren. In de praktijk blijkt dat veel klachten en problemen met deze therapie kunnen worden los gemaakt.

Iets voor u? Informeer gerust, ik zal vrijblijvend vertellen wat ik denk in uw specifieke situatie te kunnen doen. www.erana.nl

Corraad

Hallo, mijn naam is Cor van Toorn en heb een praktijk voor psychosociale begeleiding genaamd CORRAAD te Rhenen.

De juiste voeding en voldoende bewegen zijn belangrijke ingrediënten voor evenwicht in je leven. Maar ondanks dat jij mogelijk energie stopt in deze ingrediënten lukt het niet altijd even goed of soms zelfs helemaal niet om dat evenwicht te vinden. Dit veroorzaakt innerlijke stress dat tot moeilijke en problematische situaties kan leiden. Het langdurige ervaren van innerlijke stress leidt tot de ontwikkeling van geestelijke en lichamelijke klachten en sociale problemen.

Omdat ieder mens zijn eigen achtergrond kent, is er geen pasklaar antwoord op de vraag waarom het niet goed lukt om evenwicht te vinden of waarom er die terugkerende klachten of problemen zijn. Wie je bent, hoe je omgaat met je leven en in wat voor omgeving je leeft, zijn daarop van invloed.

Als psychosociaal en maatschappelijk werker begeleid en ondersteun ik je om nieuw evenwicht te vinden, weer zicht op de situatie waar je mee zit te krijgen, zodat je verder kunt. Wil je meer weten, bezoek dan eens mijn website; www.corraad.nl en maak gerust vrijblijvend een afspraak en ontdek of ik wat voor je kan betekenen.

Ik zie je graag.
Cor

Meer weten?

Bel Arnolds Gym, 0488 - 844 289
Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren.
Ik ben op de hoogte, sluit deze balk.