COACHING

Onze doelstelling: Handvatten bieden voor de juiste leefstijl verbeteringen om het optimale uit je voeding en training te halen, waardoor we fit worden, zonder veel moeite afslanken en resultaat behouden blijft.

Samen met jou kijken we welke vorm van begeleiding je nodig hebt om jouw doelstelling te behalen.
  • wat is je lange termijn doel?
  • wat is daar voor nodig?
  • training?
  • voeding?
  • coaching?
  • heb je dat er voor over? Zo ja, dan gaan we er samen voor!
Is je doel haalbaar, heb je ervoor over wat je moet doen om dat doel te behalen en misschien wel het belangrijkste, heb je het ervoor over om het behaalde doel te behouden. Iedereen is uniek en er is dan ook niet één coaching traject hetzelfde. Wij luisteren naar jouw verhaal en kijken naar jouw huidige leefstijl en passen daar onze coaching op aan want je doel halen is natuurlijk fantastisch maar als je daar te rigoureuze aanpassingen voor hebt moeten maken dan is de kans dat je terugvalt in oude patronen heel groot. En als je weer gaat doen wat je altijd deed, krijg je tenslotte wat je altijd kreeg.

Ons aanbod

Sporten is voor iedereen. Leeftijd of gewicht mag geen belemmering zijn om te sporten. Voor ons is namelijk iedereen gelijk. Of je nu gevorderd of beginner bent. Wat wij belangrijk vinden is om samen met jou af te stemmen wat je doel is en hoe we deze op gezonde en verantwoorde wijze kunnen behalen. Jij bepaalt je eigen tempo en wij zullen jou daar deskundig in begeleiden.

Vragen, klachten of korte
screening?

Op maandagochtend en dinsdagavond is er bij ons een fysiotherapeute aanwezig. Zij zal op die uren cliënten begeleiden. Ook kan je met vragen of klachten voor een korte screening ook bij haar terecht. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Arnold en Petra

Bezig zijn met een gezond lichaam is voor ons meer dan een hobby. Dit is onze passie. Samen met jou werken aan een sterk en gezond lichaam. Met Arnold’s Gym willen wij dit doel bereiken. Jouw lichaam en onze deskundigheid maakt ons een gemotiveerd team. Tot snel in onze sportschool.

Neem contact op
Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren.
Ik ben op de hoogte, sluit deze balk.